Darkanius
Število prispevkov : 1 Registration date : 19/03/2011
| Naslov sporočila: Zeloo čudno Sob Mar 19, 2011 3:46 pm | |
| Mene pa zanima če bi blo lahk tole res: To je ena zgodba moj stric je biu že mrtu ampak so ga ožvel in ko so ga oživlal je reku da se je takrat iz nebes gledu O.o vidu je use kam je kako injekcijo dubu kje je meu cevko use in ko se je zares zbudu.... je meu use prou hwala za odgovore | |
|
najlep™e
Število prispevkov : 43 Registration date : 29/10/2012
| Naslov sporočila: OMG NO Tor Okt 30, 2012 7:01 am | |
| | |
|
SH-e
Število prispevkov : 3 Location : Maribor Registration date : 23/01/2013
| Naslov sporočila: Re: Zeloo čudno Sre Jan 23, 2013 4:50 pm | |
| - Darkanius je napisal/a:
- Mene pa zanima če bi blo lahk tole res:
To je ena zgodba moj stric je biu že mrtu ampak so ga ožvel in ko so ga oživlal je reku da se je takrat iz nebes gledu O.o vidu je use kam je kako injekcijo dubu kje je meu cevko use in ko se je zares zbudu.... je meu use prou hwala za odgovore Poglej knjigo Življenje po življenju. V bistvu je polna podobnih zgodb, ko so bili ljudje klinično mrtvi a so se na neki točki odločali med svetlobo, ki jih je vabila in med svetom, ki bi ga naj zapustili. Od pričevalcev so se vsi odločili, da se vrnejo v to življenje (zaradi neurejenih zadev, otrok in podobno) in tako so lahko tudi povedali zgodbe, da je nastala ta knjiga. Nekaterim se to dogaja med operacijo, tudi v nezavestnem stanju se lahko kdaj kdo opazuje z daljave. Ni tako redek pojav. Pozdravi strica in mirno mu lahko verjameš. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zeloo čudno | |
| |
|