Lissa
Število prispevkov : 10 Age : 30 Registration date : 05/07/2011
| Naslov sporočila: Krvava Marija Sob Okt 22, 2011 6:59 am | |
| Ali mi lahko kdo pove kaj več o krvavi Mariji(bloody Mary) v filmih in tut u kakšnih zgodbih sm zasledila da najbi nekdo 3 pred ogledalom reku "bloody Mary" in da so ga nasledni dan našl mrtvega! :O js sm s prijatlcim to probala ped enim tednom in ud tistga naprej se mi zdi kot da me ponoč k spim edn gleda ;/ zlo me je strah in nevem ka nej nardim ! | |
|
Warlock Admin
Število prispevkov : 77 Registration date : 16/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Krvava Marija Sob Nov 05, 2011 4:26 am | |
| Da te malo pomirim ti lahko zagotovim da na mitu da moraš trikrat rečt bloody mary v ogledalo ni ničesar. Jaz in moji prijatelji smo to preizkusili na več kot en način in se ni nikoli nič zgodilo. Tako da ko se tebi zdi da te nekdo gleda je to zato, ker se podzavestno bojiš da te bo bloody mary ubila. Ampak ti lahko zagotovim da ko se boš prepričala da to ni resnično, se bo vse skupaj nehalo. Glede bloody mary pa je drugače več mitov. Meni se zdi da je bilo na tem mitu res nekaj, ampak je bil duh bloody mary takšne vrste da se je pokazal samo ljudem v določenem mestu, v mestu kjer je mary umrla ko je bila še človek. Tako da v sloveniji tako ali tako nebi mogla biti | |
|
Zendaya
Število prispevkov : 7 Age : 27 Location : scary town Registration date : 02/01/2012
| |
TiiaxTheMonster
Število prispevkov : 12 Age : 29 Registration date : 15/06/2011
| Naslov sporočila: Re: Krvava Marija Čet Jan 12, 2012 9:08 am | |
| js sm pa slišala za legendo da nj bi bla mary kraljica in zlo lepa ampk so ji ene punce zavidale njeno lepoto in so jo zvlekle u gozd ji obrz porezale s steklom pa jo sežgale in zrd tega nj bi blo kao rabš sveče(k so jo sežgal) pa rabš rečt u ogledau(kr so jo porezale) | |
|
Miki Admin
Število prispevkov : 51 Registration date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: Re: Krvava Marija Ned Sep 16, 2012 1:48 am | |
| - Lissa je napisal/a:
- Ali mi lahko kdo pove kaj več o krvavi Mariji(bloody Mary) v filmih in tut u kakšnih zgodbih sm zasledila da najbi nekdo 3 pred ogledalom reku "bloody Mary" in da so ga nasledni dan našl mrtvega! :O js sm s prijatlcim to probala ped enim tednom in ud tistga naprej se mi zdi kot da me ponoč k spim edn gleda ;/ zlo me je strah in nevem ka nej nardim !
Pozdravljena.! Je veliko verjant in zgodb o takozvani krvavi Mariji oz. po ameriško Bloody Mary. Nekateri pravijo, da gre za kraljico Marijo I. (Queen Mary I.), katere se je prijelo ime krvava Marija (zaradi njenih številčnih splavov in lažnih nosečnostih). Potem gre zgodba o Elizabeti Bathory, madžarski grofici, ki je bila nekako posesivna glede svojega telesa in je hotela biti "večno mlada", zato pa je dala pomoriti precej mladih deklet, z njihovo krvjo pa se je kopala v kadi. Naposled ji je bilo sojeno, umrla je v hišnem priporu leta 1614. Potem pa so še raznorazne priljubljene študentske igre, ko naj bi ljudje strmeli v ogledalo in 13.krat zaklicali ime Bloody Mary, pa potem še da naj bi se v ogledalu namesto Mary pokazala mrtvaška glava, in ljudje naj bi pomrli pred porokami. O tem je veliko zgodbic, verjant, ki se jih da kjerkoli najti... | |
|
najlep™e
Število prispevkov : 43 Registration date : 29/10/2012
| Naslov sporočila: Neki u Bloody Mary oz Krvavi Mariji Tor Okt 30, 2012 7:34 am | |
| Midve pa vma eno zgodbo o Bloody Mary oz. Kevavi Mariji to da je u bani rudila hčerko in pol se je ubila kr je mela tško življenje za se boj in kao je tta hčera še bla živa! | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Krvava Marija | |
| |
|