kajaaaaaaa
Število prispevkov : 1 Age : 27 Registration date : 09/03/2012
| Naslov sporočila: duh Pet Mar 09, 2012 5:32 am | |
| | |
|
Đa-Ra-Ky
Število prispevkov : 6 Registration date : 15/01/2011
| Naslov sporočila: Re: duh Sob Mar 31, 2012 2:18 pm | |
| ja 'bad karmo' si mu nesla na grob... | |
|
najlep™e
Število prispevkov : 43 Registration date : 29/10/2012
| Naslov sporočila: Re: duh Pon Nov 19, 2012 6:39 am | |
| kok dolgo se ti pa že to dogaja???????????????????? | |
|
Miki Admin
Število prispevkov : 51 Registration date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: odgovor Pon Nov 19, 2012 8:17 am | |
| - kajaaaaaaa je napisal/a:
- pred letom mi je umru pranono ki ni bil nevem kako prijazen ni me preveč maral nevem zakwa zdej me pa nonstop neki preganjaa čudne rečči enkrat sem šlo s frendicami nest rože k grobu kr mi je mami težila pa je krnaenkrat nastala nevihta in so rože izginlepotem smo zbežale omov in naslednji dan sem našla pomečkane rože in en lis ki je pisal da noče mojih rož čudno ne? in pol me vedno straši in je nekako nredu da so se vsi zarotili proti meni vsaj tako se zdi !
Tvoj "pranono" oz. pradedek je verjetno bil že precej v letih ko je umrl, verjetno je dal čez vojno in podobne grozovite stvari in milo rečen povedano, noben prastarš ni nikoli imel rad svojih pravnukov/vnukinj, kako bi misliš da mene gledal moj praded rojen leta 1889 če bi bil še danes živ? Verjetno ne kaj preveč lepo, saj ga nisem utegnil spozati, saj je umrl skoraj 35 let pred mano (1958). Če pa si bila z njem v slabem odnosu, da si mu nagajala in podobno, potem pa se ne sprašuj zakaj tako vedenje, verjetno te ni prenesel da si mu težila ali pa kaj...Naredi spokoj z njem in ga ne smatraj kot kanto, na koncu je bil tvoj pradedek, jaz če bi svojega spoznal bi ga častil kot boga, saj je bil kot sem slišal, dober možakar. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: duh | |
| |
|