Đa-Ra-Ky
Število prispevkov : 6 Registration date : 15/01/2011
| Naslov sporočila: Sanje, moje Ned Apr 01, 2012 3:19 pm | |
| Tko ful velikrat se zbudim kriče iz sanj, še posebej zadnje čase, ko spim sam. Kriče se zbudim, ker med sanjami zavestno začnem kričat in sicer zato kr me neki/nekdo davi in ne morm dihat, strah me rata... Ampak to kričanje ni zlo glasno kr imam zaprto grlo in se morm ful trudt, da spravm vn iz sebe, in takrt se šele zbudim, ko slisim svoj glas. Tko kt, da se neki nevidnga nasilno in grobo stisne name in zravn zagrab za vrat, pol resnične sanje so, sej v njih tud spim v pojstli. Zanima me, kaj bi se zgodil, če se ne bi prestrasu in probu na vsak način zbudit, da bi se prepustil... Donz sm to z roko zagrabu za neki in držu nad glavo še po tem k sm se zbudu, in sm čutil, da neki mam, kar je seveda bil en nič. | |
|
Warlock Admin
Število prispevkov : 77 Registration date : 16/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Sanje, moje Čet Sep 06, 2012 6:28 am | |
| Možno da imaš neko vrsto sleep paralize, ali pa te tlačijo more zaradi stresa ali težav iz vsakodnevnega življenja.
Imam kar nekaj znanja iz psihologije in se velikokrat zgodi da če ima oseba preveč problemov, jih ima vedno v podzavesti in to se potem sprošča med spanjem. Če pa bi bilo kaj paranormalnega, bi verjetno slišal kakšno govorjenje ali pa videl kakšne znake ko bi se zbudil. | |
|