Draga najlepše,
Domnevam, da sta z prijateljico stare okoli 14-16 let, če ne še mlajše ali karkoli. Če seveda ne lažeta, in se vama te stvari resnično dogajajo, da slišita kričanje in vidita prikazen, gre potem definitivno za nadnaravna dejanja, ki jih očitno izvajajo duhovi okoli vaju, v življenju sem slišal le eno zgodbo o človeku, ki je imel prometno nesrečo z motorjem, nakar je njegova sestra žalovala zanj in ko so neko noč v kuhinji sedeli, se je vžgal vžigalnik in ugasnil, takrat so to videli njegova sestra, njena mala hčerkica in njen mož. Zgodba se je pripetila leta 1994 v Sloveniji, ta oseba pa ki naj bi vžgala vžigalnik (fant ki se je ubil z motorjem), pa je bil moj stric, ta dogodek pa so videli moja mati, moja sestra in moj oče, tako da glede tega bom rekel, da verjamem, ker je šlo za družinskega člana in je verjetno hotel nekaj povedati. Glede na vajino zgodbo, bi bolj težko verjel, saj gre verjetno samo za fantazijo oz. sta si domišljale da se nekaj dogaja, ker sta tako hotele, da se dogaja.
Ljudje si včasih po svoje predstavljamo, da se nekatere stvari dogajajo v naših glavi, in potem to prenesemo v resničnost.
Če se bo to ponovilo, bi zelo rad, da bi ta dogodek snemali ali pa slikali, da bi mogel to temeljito pregledati in diskutirati dalje.
Lep pozdrav in brez strahu, hennesly