shadyyy
Število prispevkov : 4 Age : 29 Registration date : 09/08/2012
| Naslov sporočila: Ouija plošča Pet Nov 16, 2012 2:59 pm | |
| Mene pa zanima če ima kdo izkušnje s klicanjem duhov preko ouija plošče. namreč jaz sem danes prvič poskusil in nič se ni zgodilo.. ali je komu že uspelo? | |
|
Miki Admin
Število prispevkov : 51 Registration date : 16/09/2012
| Naslov sporočila: odgovor Pon Nov 19, 2012 8:06 am | |
| - shadyyy je napisal/a:
- Mene pa zanima če ima kdo izkušnje s klicanjem duhov preko ouija plošče. namreč jaz sem danes prvič poskusil in nič se ni zgodilo.. ali je komu že uspelo?
Nisem še nikoli poskusil, a bi, če bi nas bilo več. A jaz mislim da z tem zelo veliko tvegaš, ker naj bi z klicanjem duha lahko privabil ali "dobrega" ali pa "zlega" duha. Mislim pa tudi, da moraš to početi ob določeni uri določenega dne, verjetno ob kakšnem dnevu, kjer paranormalno doseže svoj vrhunec... | |
|
shadyyy
Število prispevkov : 4 Age : 29 Registration date : 09/08/2012
| Naslov sporočila: ouija plošča Pon Nov 19, 2012 8:54 am | |
| ja se zavedam, ampak itak se ni nič zgodilo, bom pa še poskušal.. to ob katerem dnevu bi jo naj uporabljal, ne vem.. ampak vem, da naj je nebi uporabljali več kot 2x na teden in da je najboljši čas od 9h do 12h ponoči. | |
|
Megi.
Število prispevkov : 15 Registration date : 09/10/2014
| Naslov sporočila: Re: Ouija plošča Ned Avg 23, 2015 7:28 am | |
| JAZ VAM NE PRIPOROČAM TEGA. PRI KLICANJU DUHOV Z OUIJO PLOŠČO SE LAHKO POJAVIJO RESNI ZAPLETI,NPR. DA DUH, KO GA PRIKLIČETE, NOČE ODIT AL PA VAS DUH LAHKO CELO OBSEDE.NE PRIPOROČAM. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ouija plošča | |
| |
|